Boeketten...

Vrolijk. speels. kleurrijk & betaalbaar

Een engel rozen boeket herken je uit duizenden, een feestje in elke vaas. Op basis van jouw wensen stellen wij een bos voor je samen. Jij vraagt, wij schikken.


Zo'n bos is toch goud waard. En toch hoeft het je geen fortuin te kosten. De bloemen hebben namelijk een vrolijke prijs, waardoor echt iedereen ervan kan genieten.


Zo'n bloementraktatie is leuk voor op je eigen keukentafel, maar ook leuk als cadeau. Wie ga jij verrassen?


Kleur je

dag

of die van een

Ander!

Soorten

Plukboeket, rozen, alles kan gemaakt worden.

Een boeket om wat te vieren, sorry te zeggen, sterkte te wensen, je liefde te tonen of gewoon omdat het kan. Wij maken boeketten groot en klein, naar alle wensen en voor ieder moment!


Een boeket

heeft niet alleen een positief effect op je humeur,

het heeft ook een positief effect op je gezondheid.

Welke effecten heeft een boeket heeft op jouw

Gezondheid?

Abstract Watercolor Background
Drop Shadow

Bloemen weetjes:

A bouquet a day

keeps the doctor away.


Mentale gezondheid

Iedereen gaat door ups en downs en heeft wel eens een mentale opkikker nodig. Een natuurlijke middel tegen een dip is, je raad het al… een blijmaker. Bloemen hebben een positieve werking op onze mentale gezondheid, omdat ze onze belangrijkste zintuigen prikkelen: geur en zicht. Bloemen roepen gelukkige en positieve stemmingen op, wat zorgt voor een mentale boost.

Ademhaling

Bijna alle bloemen en planten helpen het lichaam om beter adem te kunnen halen. Bloemen geven zuurstof af die jouw lichaam opneemt en jij stoot co2 uit wat de bloem weer goed kan gebruiken. Je boeket is dus niet alleen goed voor jou, jij bent ook nog eens goed voor je boeket.

Pijnbestrijding

Kleine dingen als een boeket veel kunnen doen…?. Uit onderzoek blijkt dat patiënten die bloemen in hun kamer hebben minder pijnbestrijdingsmedicatie nodig hebben en minder angst ervaren.

Luchtvochtigheid

Ademhalingsklachten kunnen ook verlicht of zelf verholpen worden door bloemen (je moet alleen geen hooikoorts hebben). Bloemen kunnen de luchtvochtigheid verhogen, waardoor de neus en keel verlicht worden.

Volg ons op Instagram

Print
Print
Print

Contact

Engel rozen

Legmeerdijk 212

1187 NK Amstelveen


Telefoon: 020-3450139

Email: info@engelrozen.nl


Openingstijden

Ma t/m vr: 09:00 - 18:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

Zondag: Gesloten


Bloemenautomaat

24 uur per dag bereikbaar

Lined Envelope Icon
Facebook
Instagram Outline Logo